Overslaan naar content

Wij zijn HelloPrint

Ondernemerschap, vrijheid en verantwoordelijkheid en groei: het zit in ons DNA. Met een team van meer dan 180 professionals uit 34 landen bouwen wij al sinds 2013 het grootste platform for gepersonaliseerde print producten ter wereld.

Wil je deel uitmaken van een van de meest gemotiveerde en gepassioneerde teams op aarde en echt impact maken? Sluit je nu bij ons aan!

Een ondernemende cultuur van verantwoordelijkheid en de vrijheid om te groeien, leren en elke dag beter te worden.

Bij Helloprint bouwen we het grootste platform voor gepersonaliseerde printproducten ter wereld. We brengen lokale productie en levering naar een wereldwijd publiek van creatieve ondernemers, MKB's en e-commerce bedrijven, waardoor kosten, leveringssnelheid en de ecologische voetafdruk worden verminderd.

Alles wat wij doen is gebaseerd op data, techniek en marketing. Bij ons vind je geen print persen, maar een innovatief platform waar wereldwijd honderdduizenden mensen gebruik van maken HelloPrint is officieel erkend als een Great Place to Work en met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn wij dé plek om jezelf hard te ontwikkelen. In het hartje van Rotterdam zit ons hoofdkantoor en in het zonnige Valencia zit onze Customer Experience Center.

Bekijk onze vacatures

26 vacatures

Engaige Technologies
5

Geen afdelingen
1

Open Sollicitatie / Stages
  • Valencia, Spanje
  • Rotterdam, Nederland
+1 meer

Supply Chain & Marketplace Growth
1

Werken bij HelloPrint

Jouw werkende leven draait om verantwoordelijkheid en groei. Bij ons geen oppas of micro-managers maar focus op een zo goed mogelijke output. We noemen dit een high-performance mentaliteit.

Of je nu een gedreven 21 jarige bent die net is afgestudeerd, of een ouder van 33 die graag werkt aan mooie projecten in tech & design, iedereen met de juiste mindset kan zich thuis voelen bij HelloPrint en in staat zijn je volledige potentieel te benutten. Wij werken vanuit onze twee kantoren in Rotterdam en Valencia, en hebben een "office-first culture", omdat we geloven in de kracht van verbinden. Geloof jij daar ook in, dan is dit jouw plek.

Diversiteit en inclusie: officieel een Great Place to Work

34 nationaliteiten, honderden verschillende achtergronden, gelijke kansen voor iedereen.

Bij HelloPrint zijn we allemaal verschillend maar gelijkwaardig. Wij geloven dat de wereld, samenwerking en innovatie zoveel beter is als je die diversiteit omarmt.

Onze Cultuur: Ons DNA

Bij HelloPrint worden we gedefinieerd door onze high performance cultuur. Ons DNA kunnen we samenvatten in 6 unieke kernwaarden. Je kunt deze waarden zien en voelen wanneer je een van onze kantoren binnenloopt. Zie jij zelf terug in deze 6 drijfveren?

Think like a Customer

We verkopen producten aan onze klanten, en alles wat we doen moet daarmee te maken hebben.

Als je een product, functie, proces of idee ontwikkelt, moet je eerste vraag altijd zijn: Wat brengt dit onze klanten? We willen het bestellen van drukwerk net zo eenvoudig maken als het kopen van een boek of schoenen online.

Own It

Bij HelloPrint is eigenaarschap en verantwoordelijkheid cruciaal. We focussen niet op processen, maar op concrete resultaten. Hoe je die behaalt, is aan jou.

Eigenaarschap betekent dat iedereen zelfstandig denkt en zich committeert aan de gewenste resultaten.

Je bent ook verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en neemt initiatief om betere resultaten te behalen en te groeien. We zijn er om te helpen, maar jij hebt de regie in handen.

Do It Together

Het bereiken van onze missie is leuker wanneer je het samen doet.

We maken keuzes in het belang van HelloPrint, daarna voor het team en tenslotte voor onszelf. We zijn trots op het gebrek aan ego en de manier waarop we met elkaar omgaan.

Bij HelloPrint hebben we een positieve houding en behandelen elkaar op alle niveaus gelijk, met respect en waardigheid. Niet alleen intern, maar ook naar onze klanten en partners. We spreken altijd Engels, want samenwerken betekent communiceren op hetzelfde niveau in dezelfde taal. Dat is respectvolle interactie.

Raise the Bar

Om echt belangrijke doelen te bereiken, moet je ambitieus zijn. Daarom leggen we voortdurend de lat hoger. Verhoog de lat wat betreft snelheid, kwaliteit, de resultaten die je wilt behalen en de verwachtingen van je collega's.

Het verhogen van de lat staat centraal in onze high-performance cultuur. Zie het als een sportteam dat voortdurend wil groeien en in een hogere competitie wil spelen. Dat gebeurt alleen met vastberadenheid, hard werken en een cultuur van elke dag beter worden.

Daarom is het verhogen van de lat ook sterk verbonden met persoonlijke ontwikkeling. We streven naar persoonlijke en professionele groei. Iedereen wordt aangemoedigd om buiten zijn eigen grenzen te gaan en zijn comfortzone te verlaten. We zijn niet bang om te falen en fouten te maken.

Accelerate Efficiency

We willen meer doen met minder en daarom is het versnellen van efficiëntie altijd een prioriteit.

Er is veel te verbeteren op het gebied van de efficiëntie van jouw werk of het werk van jouw team. Daarom vragen we je om voortdurend de manier van werken uit te dagen om efficiënter te worden en je persoonlijke ontwikkeling te vergroten, alles om jou, onze teams en het bedrijf meer te laten doen met minder en meer impact te creëren.

Celebrate Success

Bij HelloPrint vieren we onze successen. We houden ervan deel uit te maken van een groter avontuur en genieten van de route naar groei en glorie.

We stimuleren het vieren van de prestaties van teams en individuen als ze iets opmerkelijks en buitengewoons hebben bereikt.Wat bieden wij

Responsibility, Performance & Freedom

Fast-paced learning curve and opportunities to grow

Design Yourself

Ontwikkel jezelf zowel persoonlijk als professioneel

Verantwoordelijkheid & vrijheid

Snelle leercurve en mogelijkheden om te groeien

24/7 toegang tot de HelloFit gym

Maak gebruik van onze gym en/of OneFit korting

Hardware en Software

Ontwikkel je skills in bijvoorbeeld AI

Beautiful offices & free lunch

In the heart of Rotterdam (with rooftop terras) and Valencia. Free breakfast, lunch & healthy snacks!

Het Cultuurboek

We horen het vaker, en ja, het is een dikke pil: 368 pagina's over onze bedrijfscultuur en het HelloPrint DNA.

Lees het en je zal begrijpen waarom we doen wat we doen. Bestel het hier of bekijk het online. Zeker interessant voor kandidaten, geïnteresseerden of bedrijven die inspiratie zoeken bij het opbouwen van een cultuur.

Jouw HelloPrint avontuur begint hier

Start het avontuur van je leven in Rotterdam of Valencia en ontwikkel jezelf bij HelloPrint. Lees meer over onze cultuur en kernwaarden om te kijken of ons DNA ook bij jou past!

HelloPrint locaties

Rotterdam

Schiedamse Vest 89 3012 BG Rotterdam The Netherlands rotterdam@helloprint.com +31 10 760 80 80

Valencia

C/ Profesor Beltran Baguena 5 46009 Valencia Spain valencia@helloprint.com +34 960 65 08 96